Glutenfrie bananlapper med havre

Glutenfrie bananlapper med havre

Her har du oppskrift på noen raske og enkle lapper. Super til frokost og lunsj, både til hverdags og helg 🙂

Dersom du ikke tåler melk, kan du helt sikkert bytte ut melk med et plantebasert alternativ, men har ikke testet det selv.

Oppskrift

Ingredienser:

  • 100 g glutenfrie havregryn
  • 100 g glutenfritt mel (jeg bruker Jyttemel)
  • 2 ts bakepulver
  • 1 god dæsj vaniljepulver (kan sløyfes)
  • 1 knivsodd salt
  • 2 egg
  • 2 dl melk
  • 2 bananer
  • smør til steking

Fremgangsmåte:

  • Kjør havregrynene i foodprocessor til det er blitt mel
  • Ha i resten av de tørre ingrediensene og bland godt sammen
  • Visp sammen melk og og egg i en egen bolle og ha i det tørre
  • Mos bananene lett og ha disse i til slutt i blandingen – bland alt godt i foodprocessoren
  • La røren stå i ca 10 min
  • Blir røren veldig tjukk, spe med vann eller melk
  • Stek i stekepanne med smør eller i et lappejern om du har dette
  • Blir ca 8-10 lapper

Nyt! ❤

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Søk