Om meg

Om meg

Passions – yoga, naturlig mat og tanketrening

Jeg er en livsglad mamma på 40 år i vakre Hemsedal, med en sterk passion for at nettopp du skal føle deg wow gjennom yoga , naturlig mat og tanketrening!

Det har selvsagt sine årsaker til at det er akkurat disse tingene jeg brenner for 😉

IBS, angst, nedstemthet og utbrent

Har selv erfaring med irritabel tarm gjennom alle år, perioder med depresjon/nedstemthet og angst, bekymringer og mye dårlig samvittighet, flink pike syndrom og ikke minst en god runde med utbrenthet tilbake i 2016.

En større omlegging av kosthold for snart 10 år siden førte meg inn på ernæringsterapistudier, deretter har det blitt kursing i helsecoaching og siste tilskudd var yogalærerutdannelse sommeren 2018.

Det har vært en lang reise å komme dit jeg er i dag, men er glad for alle erfaringer. Jeg vet at det er mulig å snu tankemønstre, at det er mulig å like noe du syntes var helt forferdelig (som å holde foredrag), at du kan bli flink i noe du ikke var spesielt god i (ref matlaging), at det er mulig å få større ro i sjela og gjøre det som er riktig deg.

Det er opp til deg om du vil gjøre endringer. Ja, det bringer med seg både opp- og nedturer, men det er helt verdt det ❤

Starten på gründerlivet

Sommeren 2017 startet jeg endelig for meg selv som ernæringsterapeut og helsecoach, etter mange år i reiselivet og nesten 10 år i samme bedrift. Det var skummelt å forlate en trygg og god stilling som markedsansvarlig og prosjektleder med fast lønning hver måned. Men det var for meg ingen vei utenom lenger. Gründerlivet måtte testes ut i 100 % stiling.

Angrer ikke på valget jeg tok, men vil ikke nødvendigvis anbefale andre å hoppe ut i det med begge bena på den måten 😉 

Yoga – for enda mer helhet

Drømmen om yogalærerutdannelsen ble endelig oppfylt sommeren 2018.

Yoga og dens filosofi har vært med meg siden ca 2006, men praktiseringen har vært av og på. Det var derfor fantastisk å kunne fordype seg i yoga i hele 4 uker!

Har siden kurset meg videre i Yin yoga, restorative og yoga nidra og nå holder jeg på med en 800 t yogaterapi videreutdanning. 

Yoga handler om å ha det godt med seg selv, redusere stress og kjenne seg sterk både fysisk og mentalt. For å oppnå dette er det utviklet en hel filosofi som omfatter bl.a. både fysiske øvelser, pust, kosthold og meditasjon. At det også er et spirituelt/åndelig aspekt rundt det passer meg godt. Synes det er veldig spennende med både energier, universets kraft, chakraer m.m. 

Min utdannelse innen ernæring, coaching og yoga:

Be you, do you, for you 🙂 Det fortjener du <3

 

Søk