Om meg

Om meg

Så hyggelig at du er innom siden min og nysgjerrig på hva som skjer her! 

Mitt navn er Tine S. Østby, 1982-årgang, holder til i Hemsedal og mamma til en herlig datter.  

Jeg gjorde et karriereskifte i 2017. Da valgte jeg å si opp en trygg og god jobb innen reiselivet for å satse på mine egne drømmer. Dette hadde riktignok gjæret i noen år, men måtte gå på en skikkelig smell før jeg turte å følge hjertet mitt. 

IBS, angst, nedstemthet og utbrent

Har selv erfaring med irritabel tarm gjennom mange år, perioder med depresjon/nedstemthet og angst, bekymringer og mye dårlig samvittighet, flink pike syndrom og ikke minst en god runde med utbrenthet tilbake i 2016.

En større omlegging av kosthold for snart 10 år siden førte meg inn på ernæringsterapistudier, kursing i helsecoaching og deretter den første av flere yogalærerutdannelser sommeren 2018.

Det har vært en lang reise å komme dit jeg er i dag, men er glad for alle erfaringer. Jeg vet at det er mulig å snu tankemønstre, at det er mulig å like noe du syntes var helt forferdelig (som å holde foredrag), at du kan bli flink i noe du ikke var spesielt god i (ref matlaging), at det er mulig å få større ro i sjela og gjøre det som er riktig deg.

Det er opp til deg om du vil gjøre endringer. Ja, det bringer med seg både opp- og nedturer, men det er helt verdt det ❤

Starten på gründerlivet

Sommeren 2017 startet jeg endelig for meg selv som ernæringsterapeut og helsecoach, etter mange år i reiselivet og nesten 10 år i samme bedrift. Det var skummelt å forlate en trygg og god stilling som markedsansvarlig og prosjektleder med fast lønning hver måned. Men det var for meg ingen vei utenom lenger. Gründerlivet måtte testes ut i 100 %.

Angrer ikke på valget jeg tok, men vil ikke nødvendigvis anbefale andre å hoppe ut i det med begge bena på den måten 😉 

Yoga – for enda mer helhet

Drømmen om yogalærerutdannelsen ble endelig oppfylt sommeren 2018.

Yoga og dens filosofi har vært med meg siden ca 2006, men praktiseringen har vært av og på. Det var derfor fantastisk å kunne fordype seg i yoga i hele 4 uker!

Har siden kurset meg videre i Yin yoga, restorative og yoga nidra og nå holder jeg på med en 800 t yogaterapi videreutdanning. 

Yoga handler om å ha det godt med seg selv, redusere stress og kjenne seg sterk både fysisk og mentalt. For å oppnå dette er det utviklet en hel filosofi som omfatter bl.a. både fysiske øvelser, pust, kosthold og meditasjon. At det også er et spirituelt/åndelig aspekt rundt det passer meg godt. Synes det er veldig spennende med både energier, universets kraft, chakraer m.m. 

Yogaterapi for 40+

Har selv bikket de 40 år, og kjenner på kroppen at ting endrer seg! Perimenopause og menopause snakkes det altfor lite om. Og ikke minst alt du kan gjøre selv for å føle deg bedre i denne perioden!

Så dette er noe jeg har fokus på fremover 🙂

Om disse tingene er noe du også er nysgjerrig på, selv om det er helt nytt for deg, så håper jeg å se deg på en av mine yogatimer, en til en yogaterapi, kurs, eller kanskje du har nytte av videoene på YouTube kanalen min 🙂 


Har du spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt! Du når meg på tine@tines.no, facebook.com/yogamedtines og instagram.com/yogamedtines


Min utdannelse innen ernæring, coaching og yoga:

Be you, do you, for you 🙂 Det fortjener du <3

Søk