Yogatimer

Yogatimer

Yoga er så mye mer enn bare de fysiske øvelsene. Yoga er en hel filosofi som omfatter bl.a. fysiske øvelser, pusteøvelser, kosthold, tankesett og rutiner. Målet med yoga er å oppnå balanse mellom det ytre og det indre, mellom kropp og sinn.

At du skal stå trygt i deg selv, være sterk i deg selv, stole på deg selv, følge dine egne veier, men også ta hensyn til og ta vare på de rundt deg.

Er ikke det fint!

Bli med meg på Yoga på Lynx Well i Hemsedal!

Du kan bli med på ukentlige yogatimer på Lynx Well på Skogstad Hotell i Hemsedal. Se timeplanen her>>

Lynx Well er et superkoselig lite yogastudio som tilbyr både online yoga og yoga i studio.
Jeg underviser Hatha og yin yoga, samt tilbyr privattimer i yogaterapi.


Hatha yoga

Hatha yogatimene har en bestemt struktur og passer for deg som ønsker et roligere tempo, men som samtidig vil ha de positive fordelene av å styrke kroppen, gjøre den smidigere og å føle deg vel etter timen. Timen passer både for deg som er ny i yoga og for deg som har holdt på en stund.


Yin Yoga

Yin er den feminine og rolige delen av Yin og Yang.  I Yin yoga har vi fokus på å holde stillingene over lengre tid. Dette gir kroppen og sinnet mulighet til å komme dypere inn i stillingen og til å lettere kunne gi slipp på spenninger. Yin stillingene er stort sett enten liggende eller sittende. Det er også noen styrkeøvelser i yin timene, da det er fint å ha en balanse med både styrke og stretch.Det er også mye fokus på pust, da det er pusten som binder kropp og sinn sammen. Gjennom innpusten bringer du friskt oksygen til kroppen og bedrer blodsirkulasjonen. Gjennom utpusten fjerne du avfallsstoffer og spenninger i kroppen.


Min yogareise

Yoga har vært i mitt liv siden ca 2006, da jeg tok mitt første yogakurs. Dette var i Ashtanga. Krevende, og ante ikke hva jeg drev med, men likte det veldig godt! Det aller beste var jo avslappningen til slutt 😉

Siden har jeg vært på et retreat og gått på vinyasatimer i tillegg til mye hjemmeyoga. Yoga with Adriene har vært en favoritt siste årene. Drømmen om å ta en yogalærerutdannelse har jeg hatt lenge og den ble endelig realisert sommeren 2018.

Yogalærerutdannelse

  • Yoga Teacher Training RYT 200 i Hatha og Vinyasa ved Gayatri School of Yoga på Tenerife. En fantastisk skole som jeg kan anbefale på det varmeste. Jeg startet svært stiv og støl og kom hjem igjen sterkere og smidigere, både fysisk og mentalt 🙂

  • Yin Yoga, 75 timers grunnutdanning hos Yin Yang Yoga Akadamiet, vinteren 2019. Grundig innføring i Yin yoga samt et lite dykk inn i Qi Gong og kinesisk medisin (som er veldig spennende og omfattende, på lik linje med Ayruveda, den indiske medisinen).

  • Yogaterapi-training, 400 timer over 12 mnd, sommer 2020 til sommer 2021 hos Yoga Therapy Greece. Nok en spennende reise og fantastisk å kunne lage individuelle programmer og se hvor godt ubytte kundene har av dette!
    Perfekt for deg som har ulike fysiske og psykiske plager og som synes det er utfordrende å delta på en gruppetime.


Yoga er for alle

For å begynne med yoga, behøver du slettes ikke å være myk! Faktisk er yoga helt perfekt for deg som er stiv og støl og som trenger å få bevegd kroppen, økt blodsirkulasjonen og stresse ned.

I timen har vi fokus både på pust, øvelser og det å være tilstede her og nå. Yoga og pusten hjelper deg med å fokusere og å koble av fra stress og omverden.

Yoga er ingen konkurranse, det handler kun om hvor du er i dag.

Søk