Nysgjerrig på eteriske oljer?

Nysgjerrig på eteriske oljer?

Har du fulgt med Kostholdsdamene og Helsesnappen i sin tid? Dersom du har gjort det (og kanskje følger med på Helsekanalen nå på snap og insta), så har du garantert fått med deg disse eteriske oljene fra Doterra 😉

Ble selv nysgjerrig på disse oljene, men også litt lei av å høre hvor fantastiske de er, og ja, det var liksom ikke måte på, haha!

Men så her for noen uker siden, så endte jeg opp med å investere i et basic kit med 6 forskjellige oljer. Det var absolutt ikke planlagt, men min gode venninne og kollega, Aina, fikk overbevist meg. Doterra hadde en kampanje gående og jeg er jo ganske så håpløs til tider når det kommer til «gode» tilbud, hehe. Særlig hvis det er noe jeg har hatt lyst på en stund!

Oljene dumpet etterhvert ned i postkassa sammen et flott hefte med beskrivelser av de ulike oljene. Måtte selvfølgelig lukte og google litt. For hva kan du vel egentlig gjøre med disse oljene?

Daglig bruk for godt og vondt

Siden jeg fikk oljene, så har jeg tatt dem mer og mer i bruk. Nå er de egentlig i bruk hver eneste dag.

Akkurat nå er det spesielt i forhold til å styrke immunforsvaret, lindre hoste (hos min datter), for god lukt i huset, sår på huden og for generell velvære. Du kan også bruke oljene i matlaging. F.eks. er peppermynteoljen selvfølgelig super når du lager after eight sjokolade 😀

Brukte også en olje på en yogatime jeg hadde, rett og slett som røkelse og for å friske opp luften.
Akkurat det synes jeg er helt supert å bruke oljene til, da jeg ikke tåler vanlig røkelse (dessverre, synes jo det lukter godt).

Livesending på Zoom tirsdag 30.10.2018 kl 21.00

Jeg sender stadig en melding til Aina om disse oljene som overrasker meg med det ene og det andre. Og i går spurte hun om vi ikke rett og slett skulle kjøre en livesending på temaet! Ja, hvorfor ikke, svarte jeg – så var den eneste dagen som passet dagen etter 😉 Så noen ganger går det litt fort i svingen, men det er jo bare moro.

Så om du har lyst til å høre litt mer om oljene og våre erfaringer, så bli med oss på livesending i kveld!

Det blir totalt uformelt med en kopp varm te og god stemning 🙂 Sendingen vil vare ca 30 minutter ❤

Hvis du vil være med, så meld deg på her!
Så får du tilsendt link til sendingen på mailen din.

Vi gleder oss til å se deg 😀

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Søk