Enkle og sunne bananpannenkaker – gluten og melkefri

Enkle og sunne bananpannenkaker – gluten og melkefri

Fredagsoppskrift til deg og noe for helgekosen kanskje?

Bananpannekaker er jo digg å starte dagen med, eller ha med i lunsjen/på tur, eller hva med til middag? Eller kvelds? Du bestemmer 😉

Denne oppskriften er rask å svisje sammen og blir til ca 10 små, litt tykke pannekaker.

Oppskrift

Ingredienser

  • 1 stor banan
  • 4 egg
  • 1/2 kopp kokosmelk
  • 1 ts vaniljepulver (om du har)
  • 1/2 ts kanel
  • 1/4 ts salt
  • 1/4 kopp kokosmel
  • 1/4 kopp jyttemel
  • 1 ss chiafrø (om du har)
  • 1/2 dl vann
  • 1/2 ts bakepulver
  • 1/2 ts eplesidereddik (om du har)

Fremgangsmåte

  • Mos bananen og bland den sammen egg, kokosmelk, vaniljepulveret og kanelen i en stor bolle
  • Ha i salt, kokosmelet, jyttemelet og vann, bland godt sammen og la det stå å svelle i 5 min
  • Ha i bakepulveret og hell evt. eplesidereddiken over bakepulveret, det vil da boble og frese litt
  • Stek pannekakene og nyyt!

Ha gjerne pålegg på, som banan og blåbær, peanøttsmør, smør og syltetøy, lønnesirup o.l.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Søk