Jo lengre tid det går, jo verre blir det å komme i gang igjen!

Jo lengre tid det går, jo verre blir det å komme i gang igjen!

Det gjelder jo det meste her i livet. Er det ikke rart hvordan det blir når vi utsetter noe? At da blir det bare vanskeligere og vanskeligere å komme i gang igjen? Alle disse tankene om at; ja, men det blir jo rart å gjøre det nå når det er er så lenge siden sist, hva vil folk tenke, hva har vel jeg å komme med o.l., det er for sent å begynne nå, hva er vitsen osv.

Dette gjelder alt fra å ta kontakt med noen du ikke har snakket med på veeeldig lenge, eller kanskje det er noen studier du har drømt om, men føler at du har ventet for lenge og du er blitt for gammel?

Skrivetørke…

Hos meg har det bare blitt med tanken å skulle skrive her inne igjen.. Har hatt lyst, men har kvidd meg? Har rett og slett hatt en god del negative tanker rundt hele bloggen.. Hva har vel jeg å dele, hvorfor skal noen gidde å lese dette her? Hvem er vel jeg til å ha noen blogg, gidder noen å lese dette her når jeg ikke bretter ut hele mitt personlige liv? Hvem skal jeg rette meg mot, jeg må jo nisje meg inn, bah.. Kom inn i en skikkelig dårlig sirkel! Det ble helt skrivetørke, selv om jeg til tider har kjent at jeg har lyst også! Men har nok hatt for store forventninger til meg selv og gjort det mer komplisert i hodet enn nødvendig..

Og har også fått dårlig samvittighet for at jeg ikke har skrevet…. Og i stedet for å skrive, så utsetter jeg det bare enda mer! Ironisk, ja!

Men det er jo ikke sånn det skal være! Heldigvis er lysten større enn skrekken, haha, og da er det jo bare å komme i gang igjen.

Så skal det sies at det er med noe skrekkblandet fryd, ja… For er redd for at jeg ikke skal ha noe å skrive om igjen, eller at det jeg skriver ikke er godt nok, eller at noen skal synes at det jeg skriver om er teit.

Men det får så være! Har man noe inni seg som vil ut i verden, så er det en mening med det. Det er dette med å lytte til hjertet og bare gjøre det 🙂

Hva utsetter du?

Så om du har noe du går og drømmer om, noe du har veldig lyst til. Om det er å ta kontakt med en venninne du ikke har snakket med på veldig lenge, et nettkurs du har superlyst til å gjøre, gjøre noen livsstilsendringer som å gå mer tur eller spise glutenfritt eller prøve en ny hobby som å strikke, så er det absolutt ikke for sent! Det er rett og slett bare å gjøre det 😀

Og kanskje særlig i disse utfordrende corona-dager.. Da er det viktig å se muligheter og gjøre noe godt for seg selv. Det er med på å utvikle deg og gjøre deg til en enda bedre versjon – noe som også kommer de rundt deg til gode 😀

Så ikke bry deg om hva andre skulle tenke, har du lyst, har du lov! <3

Kommenter gjerne om du kjenner deg igjen og om det er noe du går og drømmer om 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Søk