Godt nyttår!

Godt nyttår!

Tusen, tusen takk til alle som har kommet på timene mine i 2019!
Gleder meg til å se dere igjen og nye yogiser i 2020 ❤

Timeplanen for januar finner du her>>
Obs! Mine onsdagstimer begynner kl 17.00 fra første time 8. januar!

Yogareisen min fortsetter og til sommeren skal jeg ta fatt på utdanning innen yogaterapi. Det blir veldig spennende, og gleder meg til å gå enda mer i dybden og å kunne veilede mer spesifikt i forhold til ulike plager.

Yoga er jo så mye mer enn bare fysiske stillinger. Det handler egentlig om å ta vare på deg selv og andre for at du skal føle deg bra. Og her kommer både fysisk praksis, kosthold, hvordan du tenker og hvordan du behandler deg selv og de rundt deg. Det handler om å utvikle deg selv til å bli din beste versjon.

Jeg føler det selv og jeg ser det hver gang på timene mine, hvordan de som kommer er høyt oppe og stressa når de kommer. Når de går ut fra timen er de avslappet og rolig – fantastisk hva som kan skje bare på en time!
Så kom og test det ut om du ikke allerede har gjort det 🙂

Det er mange veier mot rom og det er mange faktorer som spiller inn for at du skal føle deg bra og balansert. Fysisk aktivitet er en del av det, kosthold er en del og mental trening enda en del. Vi trenger litt av alt og en balanse.

Dette er ikke alltid så lett og noe vi må være bevisst på hele tiden.

Målet mitt er å bidra med tips og inspirasjon gjennom yoga, kosthold og mental trening slik at du kan finne din balanse i livet og kjenne deg på plass og at du er på vei til det som gir mening for deg.

Vil du kickstarte det nye året med noen enkle kostholdstips og en yogavideo?

KLIKK HER FOR 3 KOSTHOLDSTIPS OG 1 YOGAVIDEO

Riktig Godt Nyttår!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Søk