Coaching – et smart valg for deg som vil ha mer ut av livet

Coaching – et smart valg for deg som vil ha mer ut av livet

Coaching forbindes ofte med noe som ledere får eller gjør. Og ikke minst toppidrettsutøvere!

Men coaching passer også for oss vanlige dødelige 😉

Helsecoaching – leder deg mot din indre trygghet – det betyr mindre stress og bedre helse

Coaching er ikke terapi. Det handler ikke om å grave i fortiden eller å finne ut hvorfor ting skjedde eller hvorfor ting ble som de ble. Coaching er mye mer her og nå og fremtidsrettet. Det er løsningsorientert, motiverende og målrettet.

I løpet av coachingtimene vil du bli mye mer bevisst dine egne tanker, på godt og vondt. Du vil bli bevisst dine mønstre i hverdagen og hvordan du kan endre disse. For det er jo slik at vi i stor grad går på automatikk. Vi tenker ikke så mye over hva vi gjør, tenker og sier i løpet av hverdagen. Det meste går på rutine og vi tenker stort sett de samme tankene hver dag og snakker om de samme temaene.

Det du har fokus på får du mer av

Kanskje har du kommet inn i et mønster der du har mest fokus på det som er vanskelig eller det som gikk galt i løpet av dagen? Dette er veldig vanlig. Så er det jo også slik at det du har fokus på får du mer av. Det betyr at hverdagen kan bli enda mer vanskelig og du føler enda mer går galt.

Dette er elementer du blir bevisst på gjennom coaching – samtidig som du lærer verktøy og trener på å få mer hensiktsmessige mønstre og tanker. Disse nye mønstrene og tankene vil kunne gjøre deg sterkere og tryggere i deg selv. Du vil i løpet av timene kunne oppleve at du blir mer glad og stresser mindre. Når du stresser mindre, så vil dette igjen kunne føre til et sterkere immunforsvar, mer energi og bedre søvn.

Hvordan foregår en coachingtime?

Hvor møter du coachen?
Det er vanlig å møtes på kontoret til coachen, men det er også blitt veldig vanlig å møtes online via Skype/Zoom og på telefon.
Å møtes online eller på telefon gjør det mye mer fleksibelt for både deg som kunde og for coachen. Da er du ikke avhengig av å være i samme område som coachen og det er lettere å kunne ta timen i f.eks. lunsjen på jobb.

Selv møter jeg de aller fleste kunder via nett eller telefon og det fungerer veldig fint for begge parter.

Første coachingtimen
Første coachingtimen varer vanligvis 1 times tid. Her blir du bedre kjent med coachen, går gjennom hva du ønsker å oppnå, klargjør mål og legger en plan for hvordan du skal nå målet ditt. Forventninger til hverandre avklares og du kan stille spørsmål om det du lurer på. Du vil også få oppgaver du skal jobbe med til neste time.

Oppfølgingstimene
Oppfølgingstimene varer 30 til 45 minutt. En coach stiller mange spørsmål og lytter. Filosofien innen coaching er at vi alle har våre egne svar, vi trenger bare litt hjelp til å hente dem fram. Grunnen til at vi trenger denne hjelpen, er at vi i dag er så opptatt av å finne løsninger utenfor oss selv og at vi er redd for hva alle andre tenker. Dette kan gjøre oss handlingslammet og utrygge. Vi får så mange valg å forholde oss til og vi er redd for å velge feil. Det som skjer da er at vi gjerne bare blir der vi er.

Vi vet jo hva vi har, men ikke hva vi får. Selv om vi kanskje ikke har det så bra der vi er nå, så er det en trygghet i der vi er.
Å gjøre en endring kan oppleves skremmende, vi er redd for å mislykkes, redd for at vi ikke fortjener den endringen, redd for hva andre skal si og tenke om oss, redd for at det er bortkastede penger, redd for at vi skal angre.

Det å ha en som støtter, veileder og pusher deg i en endringsprosess er gull verdt. Du tenker gjerne at du skal klare det selv, men hvor mange ganger har du ikke prøvd før å gjøre f.eks. en kostholdsendring, eller å komme inn i treningsrutinene? Hvor lang tid tar det før du havner tilbake der du var?

Coachen gjør deg bevisst og hjelper deg fremover

Coachen stiller deg spørsmål som får deg til å tenke over ting og gjør deg bevisst over egne mønstre. Dette er første skritt mot endring. Ønsker du en forandring må du nemlig ble bevisst der du er i dag.

Det kommer mye spennende frem underveis og det er en reise inn i deg selv.

Du får også veiledning og lærer gode verktøy for hvordan du skal  kunne endre tankene og mønstrene dine, slik at de blir mer hensiktsmessig og hjelper deg til å bli din beste utgave.. Du lærer også verktøy for å stresse mindre og hvordan du kan holde deg selv motivert.

Jeg søker 5 testkunder til et nytt 6 ukers coachingprogram!

Jeg er allerede utdannet helsecoach hos Hjerteakademiet, men er nå under videreutdanning i et coachingprogram som for deg som kunde varer i 6 uker.

Dette er et effektivt og intensivt program som gir deg den boosten du trenger for å skape varige endringer i livet ditt!

Hvem passer dette programmet for?

  • For deg som er lei av utsette treningen, kostholdsendringene eller andre endringer du har tenkt på lenge.
    Gjennom disse 6 ukene får du den veiledningen og støtten du trenger for å kunne nå dine mål.
  • For deg som vil bli bedre kjent med deg selv og tryggere i deg selv, slik at du tør å ta de valgene i hverdagen du mener er best for deg.
  • For deg som kjenner på at du har vanskelig for å si nei, har mye bekymringer og dårlig samvittighet, slik at det går utover nattesøvnen og energien din.

 

Jeg har kun 1 plass igjen til spesialpris og har utvidet påmeldingsfristen til tirsdag 5. juni! 

Ta kontakt i dag ved å sende meg en mail, tine@tines.no, eller ring/meld meg på 93 22 78 39, så tar vi en prat og ser om dette er noe for deg!
Gleder meg til å høre fra deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Søk