Detoxuke – behind the scenes

Detoxuke – behind the scenes

Så er det på tide å komme i gang! Skal helt ærlig innrømme at det har sklidd godt ut på kaffe, godteri- og sjokoladefronten i desember…

Søtsug, lite energi og hodepine

Det handler alltid om en balanse, men det er fort at det kan gå litt over styr i desember. Det gjorde det iallfall for meg. Jeg er litt sånn at hvis jeg først setter i gang på sjoko- og godterifronten, så kommer jeg fort inn i en dårlig sirkel med:

  • veldig søtsug
  • mindre energi enn vanlig
  • hodepine
  • murrende bihuler
  • og ikke minst oppblåst og ubehag i nedre del av magen..

Jeg tipper at det er en god oppblomstring av de mindre gode tarmbakteriene i tykktarmen som ser sitt snitt å fråtse og formere seg i alle søtsakene. Når de blir flere, så roper de etter mer! Signaler sendes til hjernen og det berømmelige søtsuget kommer.. I tillegg spiller jo ustabilt blodsukker så absolutt inn. Det blir en ond sirkel som kan være utfordrende å komme seg ut av.

Drastiske tiltak

For meg har det alltid vært det å gå litt drastisk til verks når jeg skal gjøre kostholdsendringer som fungerer best. F.eks ved å gjøre faste eller å legge om kostholdet totalt. Denne gangen blir det en ukes detox med Purify Rensesett. Har kjørt denne rensekuren to ganger før, men da over 21 dager. Blir spennende å gjøre den på 1 uke!

Følg meg behind the scenes

Jeg kommer til å oppdatere status her på bloggen daglig, ca kl 21.00, de 7 neste dagene.
I tillegg kan du følge meg på:

  • Snapchat, brukernavn: tinni82 
  • Facebookhistorier: Tine Synnøve Østby

 Forberedelser

Denne detoxen er absolutt ingen sultekur. Det handler om å fore de gode bakteriene i tarmen, slik at bakteriefloraen kommer i bedre balanse. Det er avgjørende med en god tarmflora for å ha god helse, både fysisk og mentalt. De gode bakteriene er glad i fiber, særlig fra grønnsaker – derfor har jeg handlet inn litt godsaker til uka 😀

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Søk