10.12. – Tid for refleksjon

10.12. – Tid for refleksjon

2. søndag i advent – tid for en rolig dag og refleksjon

Du kjenner gjerne på at det er litt vel mye å forholde seg til for tiden. Kommende uke er for mange preget av juletilstelninger i barnehage og skole. Har du flere barn, blir det fort løping fra det ene arrangementet til det andre. Kanskje studerer du selv, i tillegg til jobb og barn, og er midt i eksamener?

Som ikke at det var nok så skal det også handles julegaver, ordnes og fikses til jul!

Hva har du lyst til i 2018?

Så i dag har jeg lyst til å anbefale deg å ta en rolig dag. Gjøre noe godt for deg selv og kose deg med familie og venner.

Noe jeg liker godt å gjøre er å reflektere over året som har vært. Hva har vært bra og hva har jeg lært?
Hvordan ønsker jeg at veien skal gå videre for 2018?

Selv har jeg skrevet dagbok i flere år og refleksjoner er noe jeg gjør jevnlig. Men det er noe spesielt med å ta en oppsummering ved årets slutt og drømme om og planlegge for 2018. Jeg kjenner på glede og takknemlighet rundt dette.

Dersom dette ikke er noe du pleier å gjøre, så lurer du kanskje på hvor du skal starte?

Jeg har laget en veiledning til deg som du kan laste ned her>>

Veilederen inneholder:

  • Introduksjon for hvordan du skal bruke veilederen
  • Refleksjon for siste 12 måneder – skjema
  • Meg om 3 mnd – skjema
  • Planlegging – skjema
  • Månedskalender

P.S. På nyttårsaften i fjor skrev jeg ned hva jeg drømte om for 2018. Dette var mine innerste drømmer. Det jeg drømte om dersom jeg ikke hadde noen hindringer i livet mitt. Den ene drømmen var å starte for meg selv. Jeg skrev det opp selv om jeg egentlig hadde avfunnet meg med å bli i den gamle jobben min. Og hva skjedde? Jo, ting falt plutselig til rette og jeg startet opp for meg selv etter 6 mnd!!! Ganske fantastisk. Så gi aldri opp din innerste drøm. Skriv den ned og plutselig så skjer den 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Søk