Pausetid

Pausetid

Hvordan har du det om dagen?

2 mnd siden lock down

Tiden flyr. Bra det har begynt å åpne opp litt igjen. Føles fremdeles rart å ikke kunne gi folk en klem og å måtte holde denne avstanden. Blir spennende å se hvor lenge dette skal vare. Ikke bare bare dette.

Svingende følelser og motivasjon

Her har det gått opp og ned må jeg innrømme. Ting er bra, har absolutt ingenting å klage på. Har vært permittert i nesten 2 mnd, men har mange ting å drive med, så egentlig ikke noe problem det. Men motivasjonen har vært veldig svingende. Siste par ukene har jeg følt meg sliten.

Har mange baller i luften, litt for mange. Det er så mange ting jeg vil drive med og sier ja til for mye 😉 Kjenner du deg igjen? Til slutt så blir du bare tappet og har ikke lyst til noe, selv om det egentlig er ting du liker.. Not good. Bloggen er blitt et ork og jeg føler meg totalt uinspirert, ingen god følelse.

Så nå har jeg bestemt meg for å roe ned, fokusere på færre ting!

Planer fremover – mer fokus på yoga

Har fått et vikariat som jeg begynner 100 % i fra juli, så sier seg selv at det blir mindre kapasitet til andre ting. Men fortsetter med å undervise yoga på Lynx Well 1-2 ganger i uka.

Begynner også på yogaterapi training i sommer! Det gleder jeg meg veldig til. Da vil jeg etterhvert kunne lage personlige yogaprogrammer tilpasset deg og dine utfordringer <3 Det er 400 timer i løpet av et år, med caser, webinarer og innleveringer. Så skal ikke ligge på latsiden 😉

Har lyst til å skrive litt på bloggen også, men det tar jeg som det kommer. Vil nok komme noen oppskrifter i ny og ne, litt om yoga, også har jeg lyst til å dele turtips i Hemsedal.

Sommeren i Hemsedal er jo bare helt herlig, med så mange fine fjellturer i «hagen» – og masse plass!

Har investert i en hel haug med turutstyr til min datter og meg, så håper på litt turer i nærområdet. Har gått mye dagsturer og mindre fjellturer, men er rimelig grønn på telting og den slags, men det er jo gøy å utfordre seg litt 😉

Hva er dine planer fremover? Ser du frem til sommeren og ferie?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Søk