Sunn og melkefri sommeris

Sunn og melkefri sommeris

Jeg elsker is. Drømmer om en ekte ismaskin. Ikke en sånn som man må putte i frysen, men en med motor og som ordner alt selv. Enn så lenge, så går det ganske greit med ispinnevarianten, hehe. Prøvde en ny kreasjon som ble riktig så god. Den falt også godt i smak hos Lillemor – og det er nå den ultimate testen her i huset 😉

Oppskriften holder til i alle fall 8 ispinneformer. Jeg hadde bare 6 former og da var det en god skvett igjen. Vi drakk resten som smoothie 😀 Den hadde en ordentlig god kremete, men også luftig konsistens, herlig!

Isen synes jeg også fikk en ganske god konsistens, den blir selvfølgelig hard, men jeg synes gelatinen gjør den en anelse mykere. Pluss at gelatinen tilfører litt protein, som er det viktigste 🙂 Jeg bruker gelatinpulver, men man kan sikkert også bruke plater om man ikke har pulver. 1 ts pulver skal visst tilsvare 2 plater, så det er bare å teste ut. Man kan også ganske enkelt lage isen uten gelatin :D.

Hvis du vil kjøpe gelatinpulver, så kan du bestille det hos bl.a. naturligliv.no og på iherb.com (amerikansk nettside). Du kan nok også få kjøpt det i større helsekostbutikker og dagligvareforretninger.

Jeg liker det raskt og enkelt og det er denne her, så det er bare å prøve seg. Da har du en deilig og sunn sommeris til i morgen 😀 Håper den faller i smak!

PS. Har du forresten sjekket ut sommerens tilbud på Helsecoachprogrammet?
Hvis du er klar for en forandring i livet, så sjekk ut hva dette kan gjøre for deg her>>
Du kan også ringe meg eller sende meg en mail 🙂

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Søk