Yoga i august og september

Yoga i august og september

Fra neste uke kan du være med på yogatimer med meg på Lynx igjen! 

Timeplanen finner du her>>

Det vil komme ekstra gode augusttilbud på klippekort, så følg med på Facebook og her på bloggen, slik at du ikke går glipp av dette.

Håper du har hatt noen deilige sommeruker og har fått ladet opp til en ny høst og vinter.

Selv har jeg vært en del på farten og fått med meg både Barcelona, Bergen, Larvik og Hemsedal. Det har vært litt jobbing innimellom, men nå skal jeg straks ha to uker fri igjen, noe jeg gleder meg ordentlig til. Skal være her i Hemsedal og kun ha noen yogatimer. Datteren er hos besteforeldrene i Tyskland, så får virkelig tid til å planlegge og gjøre meg klar til høsten. Har en tendens til å være litt på etterkant, men nå skal det blir andre tider 😉 

Gleder meg også veldig til å komme i gang med yogatimer igjen og å se deg der!

Namaste

Tine

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Søk