Tjenester

Tjenester

Sliter du med lite energi? Bekymrer du deg stadig for helsa, familien og jobben?
Kanskje kjenner du på dårlig samvittighet for at du ikke får trent mer eller spist sunt nok?

Det ser jo ut som at alle andre får det til, men bare ikke du?

Er du lei av å føle at du ikke får det til? At du ikke får til å komme deg på disse treningen hver uke, eller at du spiser mer godteri enn du vet at du burde?
Kanskje har du gitt opp enhver endring, fordi du vet at det bare ender med at du havner tilbake der du var før? Og da føler du deg enda mer mislykket, føler deg enda mer bekymret og ikke minst denne dårlige samvittigheten for alt du burde..

Å gjøre endringer ALENE er krevende.

Veldig mange tørr ikke en gang si det til de nærmeste rundt seg, fordi de er redd for å feile, nok en gang. Redd for å høre de negative kommentarene som «jeg visste du ikke kom til å klare det», «hvor mange ganger har du prøvd nå? Er det noen vits?», «kan du ikke bare være fornøyd der du er?».

Mer energi og mindre bekymringer gjennom et kosthold tilpasset deg og mental trening

 • Få oppfølging av meg i 12 uker for å sikre raskere fremgang mot ditt mål!
  Dette er et helhetlig og unikt program hvor du får både ernæringsveiledning og ukentlig en-til-en veiledning/coaching i 12 uker.

  • Å ha et kosthold som passer deg er avgjørende for at du skal klare å holde energien, humøret og fokuset oppe.
  • Gjennom coachingen vil du bli bevisst på hva som holder deg tilbake og lære deg teknikker for hvordan du skal overkomme dine frykter, unnskyldninger og utsettelser. Det er først da du virkelig kan få turbospeed mot dine mål!
  • Etter disse 12 ukene vil du føle deg sterkere og tryggere i deg selv og du vil ha mange gode verktøy både i forhold til kosthold og mental trening
  • Les mer om programmet her>> 
 • Ernæringsveiledning – for et optimalt kosthold tilpasset deg og din kropp
  At maten vi spiser er avgjørende for en god helse er vel ingen hemmelighet. Men hva er vel egentlig sunn mat og et godt kosthold? Dette kan oppleves forvirrende og det hersker et utall av ulike dietter.
  Sannheten er at vi er alle forskjellige og har ulike behov. Det som er sunt for en er ikke nødvendigvis sunt for en annen.Gjennom ernæringsveiledning ser jeg hele deg. Vi går sammen gjennom både kosthold, stress og livsstil – da alle disse tingene henger sammen for en god helse. Ofte er det små justeringer som kan gjøres for at du skal føle deg bedre.

Søk