Detox – en ny start

Spread the love

Mikrobiomet vårt – avgjørende for god helse

De siste års forskning viser at vi lever i et økosystem sammen med bakterier og sopper, både på utsiden og innsiden av kroppen. Dette høres gjerne litt ekkelt ut, men vi er faktisk helt avhengig av dem! Vi kaller dem for mikrobiomet vårt, og hvert menneske har sitt unike mikrobiom.

 

God tarmhelse for et balansert mikrobiom

Størsteparten av mikrobiomet vårt finner vi i tarmen, og det påvirker praktisk talt alle systemer i kroppen. Før trodde vi at de fleste signalene gikk fra hjernen og ned til magen, men det viser seg at det er omvendt! De fleste signalene går fra magen og opp til hjernen. Signalene som sendes påvirkes også i stor grad av mikrobiomet vårt.

Selv om mikrobene i kroppen er svært viktige for å overleve, kan de også være skadelige for helsen. Mikrobiomets helse påvirker hjernefunksjonen, humøret, immunsystemet og magetarmkanalen. 75 % av mikrobiomet lever faktisk i tarmene.

For å ha en god helse, må mikrobiomet vårt fungere optimalt. Har vi for mye av en “dårlig” bakterie eller sopp, så kan dette skape ubalanser i mikrobiomet, noe som igjen påvirker helsen vår.

Ubalanser i mikrobiomet får vi når vi utsettes for bl.a. mye negativt stress, medisiner og et kosthold med mye raffinerte karbohydrater, sukker og for lite frukt og grønnsaker.

 

Elite Health Purify Rensesett

I juni var vi en stor gruppe som gjennomførte Purfiy over 21 dager og det ble mange gode erfaringer! Mer energi, klarere hode, mer velfungerende mage og sterkere negler var noen av “bivirkningene”!

Dette rensesettet kan man ta over 7 eller 21 dager. Det består av ulike kosttilskudd og en spesifikk kostholdsplan.
Alle tilskuddene er klinisk formulert næring til mikrobiomet.

Det betyr at du gjennom denne rensekuren balanserer mikrobiomet ditt og forer de gode bakteriene med sunn og næringsrik mat.
Dette vil igjen gi deg bedre helse i form av blant annet:

 • mer energi
 • bedre fordøyelse
 • mindre oppblåsthet
 • klarere hode
 • finere hud og sterkere negler
 • bedre humør
 • vektnedgang
 • sterkere immunforsvar

Purify rensesett passer godt for deg som sliter med:

 • lite energi
 • lavt immunforsvar
 • mage- og fordøyelsesplager
 • dårlig humør/negativitet
 • å gå ned i vekt

Purify rensesett er også supert om du ønsker å kickstarte en ny livsstil med et bedre kosthold, trening og vaner!

Pris for rensesettet: kr 2500,-

Bestill Purify rensesett i dag på mail: tine@tines.no eller send meg en melding på Facebook

 

PS. Kjør detoxen over 21 dager og få daglige e-poster med tips og inspirasjon.
I samarbeid med ernæringsterapeut Mary-Janne Nystøl i Din Beste Helse og osteopat Marianne Henriksen ved Lillehammer Osteopati, har vi laget en e-post serie som følger deg gjennom de 21 dagene du gjennomfører detoxen.

 

Erfaringer


Silje (36 år)

“Jeg fulgte 21 dagers detox plan med purify i juni i år. Planen var lett og følge med gode tips til måltidsforslag. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Jeg fikk mye mer energi, og min sensitive mage ble langt mindre sensitiv og som bonus gikk jeg ned flere kg. Kuren skal gjentas i løpet av høst/vinter 2017.”


Aline (34 år)

“Jeg må si at jeg ble positiv overrasket da jeg begynte med detox kuren. Den var veldig lett å ha med seg og spesielt på jobb. Matplanen som var med i pakken var lett å følge, med mange gode forslag. Etter 2 dager kjente jeg allerede at jeg hadde mer energi til overs, magen min var ikke mer så oppblåst og på dag 15 ca. hadde jeg til og med gått ned nesten 2 kilo i vekt.”


Min mors historie – fra Tine

“En gladhistorie jeg gjerne vil dele er min mors erfaring (ja, det er gjerne litt vel familiært, men hun hadde en så over all forventing god virkning!). Hun er 73 år og har vært kronisk syk med astma de siste 30 årene. Hun har gått på mye medisiner og har dessverre fått mange bivirkninger pga dette (bl.a. diabetes og benskjørhet). Siste året har hun vært avhengig av smerteplaster, hun har kommet seg så vidt rundt med rullator og helsen har blitt gradvis dårligere.

Hun bestemte seg for å kjøre Purify. Jeg sa til henne at det er ikke sikkert at hun får noe effekt, siden hun går på så mye medisiner. Hun mente at en rens av kroppen uansett ikke skader (og det var jeg jo selvfølgelig helt enig i).
Alle kosttilskuddene er basert på mat, så jeg var ikke bekymret for at de skulle ha noe interaksjoner med medisinene.
ProArginin, som er en del av tilskuddene, hadde hun tidligere sjekket med lege var ok å ta.

Jeg ba henne sjekke blodsukkeret ofte, for jeg var redd for at det kunne bli for lavt. Kostholdet i denne perioden er lavkalori med lite karbohydrat og relativt lite fett, men med en god porsjon protein og mye grønt og litt frukt.

Min mor fulgte opplegget til punkt og prikke og opplevde ingen bivirkninger. Blodsukkeret ble litt for lavt en gang og da spiste hun litt fruktsalat for å få det opp igjen.

På den 4. dagen kjente hun at noe endret seg i kroppen. Hun sto opp, dusjet OG lagde frokost til familien på besøk, alt dette på en times tid! Dette virker kanskje banalt, men for henne var dette stort. Hun har ikke orket å lage familiefrokost på flere år, men nå hadde hun plutselig så mye mer energi! Siden har det gått oppover. Hun valgte å kjøre en uke til med rensesettet, holdt seg til kostholdsplanen og har videre supplert med Biome Shake.

Fra å sitte i en stol hele dagen og knapt orke å gjøre noe, har hun fått så mye mer energi og er blitt klarere i blikket. Hun orker å bake, strikke, lage mat, gå mer og å være sosial.

– Jeg er så glad for den effekten denne rensekuren har hatt på henne. Det var virkelig over all forventning!
Dette viser hvor viktig et godt kosthold og gode tilskudd har å si for helsa.”