Detox – en ny start

Detox – en ny start

Mikrobiomet vårt – avgjørende for god helse

De siste års forskning viser at vi lever i et økosystem sammen med bakterier og sopper, både på utsiden og innsiden av kroppen. Dette høres gjerne litt ekkelt ut, men vi er faktisk helt avhengig av dem! Vi kaller dem for mikrobiomet vårt, og hvert menneske har sitt unike mikrobiom.

God tarmhelse for et balansert mikrobiom

Størsteparten av mikrobiomet vårt finner vi i tarmen, og det påvirker praktisk talt alle systemer i kroppen. Før trodde vi at de fleste signalene gikk fra hjernen og ned til magen, men det viser seg at det er omvendt! De fleste signalene går fra magen og opp til hjernen. Signalene som sendes påvirkes også i stor grad av mikrobiomet vårt.

Selv om mikrobene i kroppen er svært viktige for å overleve, kan de også være skadelige for helsen. Mikrobiomets helse påvirker hjernefunksjonen, humøret, immunsystemet og magetarmkanalen. 75 % av mikrobiomet lever faktisk i tarmene.

For å ha en god helse, må mikrobiomet vårt fungere optimalt. Har vi for mye av en «dårlig» bakterie eller sopp, så kan dette skape ubalanser i mikrobiomet, noe som igjen påvirker helsen vår.

Ubalanser i mikrobiomet får vi når vi utsettes for bl.a. mye negativt stress, medisiner og et kosthold med mye raffinerte karbohydrater, sukker og for lite frukt og grønnsaker.

Elite Health Purify Rensesett – balanserer mikrobiomet i tarmen

Purify rensekur er et unikt verktøy bestående av ulike kosttilskudd og kostholdsplan.
Rensekuren er med på å balanserer mikrobiomet ditt og fore de gode bakteriene med sunn og næringsrik mat.
Dette vil igjen kunne styrke tarmhelsen, noe som kan bidra til:

 • mer energi
 • bedre fordøyelse
 • mindre oppblåsthet
 • klarere hode
 • finere hud og sterkere negler
 • bedre humør
 • vektnedgang
 • sterkere immunforsvar

Purify rensesett passer godt for deg som sliter med:

 • lite energi
 • lavt immunforsvar
 • mage- og fordøyelsesplager
 • dårlig humør/negativitet
 • å gå ned i vekt

Dette rensesettet kan man ta over 7 eller 21 dager. Det består av ulike kosttilskudd og en spesifikk kostholdsplan.
Alle tilskuddene er klinisk formulert næring til mikrobiomet.
Purify rensesett er også supert om du ønsker å kickstarte en ny livsstil med et bedre kosthold, trening og vaner!

Bestilling

Bestill Mikrobiom Purify kit direkte i Synergy sin shop >>
(affiliate-link, jeg mottar en provisjon på det du kjøper via denne linken. Ønsker du oppfølging og en mer detaljert kostholdsplan under detoxen – send meg en mail på tine@tines.no)

Erfaringer


Silje (36 år)

«Jeg fulgte 21 dagers detox plan med purify i juni i år. Planen var lett å følge med gode tips til måltidsforslag. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Jeg fikk mye mer energi, og min sensitive mage ble langt mindre sensitiv og som bonus gikk jeg ned flere kg. Kuren skal gjentas i løpet av høst/vinter 2017.»


Aline (34 år)

«Jeg må si at jeg ble positiv overrasket da jeg begynte med detoxkuren. Den var veldig lett å ha med seg og spesielt på jobb. Matplanen som var med i pakken var lett å følge, med mange gode forslag. Etter 2 dager kjente jeg allerede at jeg hadde mer energi til overs, magen min var ikke mer så oppblåst og på dag 15 ca. hadde jeg til og med gått ned nesten 2 kilo i vekt.»


Søk