KICKSTART DITT NYE KOSTHOLD MED PURIFY DETOX

Et rensesett som bidrar til å balanserer ditt mikrobiom.

For deg som sliter med mageplager som oppblåsthet, urolig mage, magesmerter og lite energi. 

Bestill ditt Purify Rensett

Gjør detoxen sammen med meg!

Bestill rensesettet innen onsdag 30.10 og bli med meg på start onsdag 6.11 ❤ 

Det er enklere å gjennomføre detoxen sammen med flere og når du gjør den med meg, får du også 3 ekstra bonuser!

BONUSER

Bestill innen onsdag 30. oktober 2019 og få med:

Minikurset
Back to Basic - Kosthold
Verdi 999,-

Utfordringen etter en detox er ofte - hva skal jeg spise nå? Med dette minikurset får du kunnskapen og verktøyene du trenger for å fortsette det gode kostholdet med ren og enkel mat for deg og familien!

Medlemsskap i Facebookgruppa Purify med Tine S
Eksklusivt for Purify-deltagere

I Facebookgruppa Purify med Tine S får du livesendinger med tips og info rundt detox, kosthold, mentale verktøy og yoga, slik at du får mest mulig utbytte av detoxen! Her kan du også stille spørsmål og dele erfaringer.

Daglige eposter i 21 dager for inspo og motivasjon
Eksklusivt for Purify-deltagere

Velger du å ta rensekuren over 3 uker, får du daglige e-poster med nyttig info om rensekuren, kosthold, tanketrening m.m. som du har med deg for alltid.

21 dager detox "On the Go"!

Livet er travelt. Jeg jobber selv fullt i en annen jobb ved siden av, har datteren min mye alene og underviser yogatimer to ganger i uka ++. Men jeg vil gjøre dette og gi deg disse bonusene fordi det gjør godt for kroppen og fordi jeg vil at du også skal få utbytte av dette.

At du skal føle deg lettere i kroppen og sinnet, klar for vinteren, jul og advent!
Dessuten er det jo slik at jo flere vi er, jo enklere og morsommere er det å gjennomføre dette! 

Jeg vet at DU også har det travelt, med jobb, familie og hobbyer. Men det handler om å senke forventningene, ikke ta det så høytidelig, planlegge litt, være åpen for det som kommer og gjøre ditt beste.

Hvorfor gjør jeg dette og hvorfor vil jeg ha deg med?

 • Fordi jeg brenner for at flest mulig skal leve et godt liv med renere mat. Det er enkelt og trygt, og du slipper å forholde deg til dietter og kaloritelling! Du vil også kjenne på kropp og sinn at dette gjør deg godt!
 • En kickstart med Purify gjør dette enklere. En detox gjør det enklere for deg å fortsette med gode vaner, du vil føle mestring når du gjennomfører denne, du får masse kunnskap, lærer nye oppskrifter og vil føle deg mer motivert til å fortsette med ren og god mat når detoxen er ferdig.
 • Jeg ønsker at du skal føle deg bedre og mer vel i kroppen din, ha energi og være glad! Møte vinteren med et bedre immunforsvar og med noen gode vaner og mentale verktøy, slik at du lettere kan opprettholde den gode energien og være en tilstedeværende mamma, både fysisk, mentalt og med godt humør! 

Det er ikke meningen at du skal gå rundt å være sliten, ha negativt tankespinn og bekymringer hele tiden. Det er meningen at du skal ha det bra, være fornøyd akkurat der du er og takle motgang med et positivt mindset!

Det er ikke gjort i en håndsving, men det er mulig. Du kan ta et valg i dag om å gjøre noe godt for deg selv og de rundt deg. Det er sikkert mange grunner til at det ikke passer akkurat nå, men slik er det alltid. Det passer liksom aldri!

Derfor må du bare bestemme deg og go for it, hva velger du? :) 


Sliter du med sensitiv mage?

Blir du fort oppblåst, føler at du reagerer på ulike matvarer og får lett magesmerter og at du plutselig må løpe på do?

I tillegg føler deg du kanskje også ofte trøtt og sliten?

RENS DITT MIKROBIOM

Gjør noe godt for deg selv og ta en kickstart med ren mat og gode tilskudd som balanserer bakteriefloraen i tarmen. En tarmflora i balanse er avgjørende for at magen skal fungere godt og at du har god energi og godt humør!

Bestill Purify rensesett

Mikrobiomet

Visste du at har flere bakterier på og inni deg enn bakterier? Forskning viser at vi egentlig bare er 1 % menneske og resten av oss består av bakterier! Hvordan vi føler oss, immunforsvaret og helsen vår henger altså sammen med vår tarmflora, vårt mikrobiom.

Et mikrobiom i ubalanse

Dersom mikrobiomet er i ubalansen vil du kunne kjenne på plager som:

 • fordøyelsesproblemer som oppblåsthet, løs og hard mage, sensitiv mage som reagerer på flere matvarer
 • lite energi og uopplagt, tungt å stå opp på morgenen
 • utmattet, får liksom ikke så mye mer energi selv om du slapper av og sover mye
 • dårlig immunforsvar med hyppige forkjølelser/ infeksjoner o.l.
 • humørsvingninger, nedstemthet, umotivert, tiltaksløs og tilbaketrukket
 • hjernetåke - husker dårlig, glemsk, føler at du ofte har en hjelm over hodet
Hvorfor er mikrobiomet i ubalanse?

Vi utsettes i dag for mange ting som dessverre påvirker mikrobiomet negativt. For eksempel et kosthold basert på mye halv- og helfabrikata, mye sukker, dårlig fett og lite grønnsaker, antibiotikakurer, ulike medisiner, overdreven hygiene og bruk av antibakterielle vaskemidler og såper, miljøgifter og ikke minst langvarig negativt stress - både fysisk og psykisk.

Er det mulig å balansere mikrobiomet?

Ja! Det er det :D
Redusere og håndtere stress i livet, fysisk aktivitet og ikke minst et kosthold basert på naturlige råvarer og "levende" mat er gode og viktige tiltak.

For å optimalisere balanseringen i tarmen er det nyttige med ulike tilskudd i en periode. 

Hvorfor Purify Rensesett?

Purify rensesett er nøye utviklede produkter og basert på vitenskapelig forskning innen ernæring og mikrobiomet. I tillegg får du en detaljert kostholdsplan med oppskrifter, slik at du kan følge rensekuren på en enkel måte og har de beste forutsetningene for gode resultater. 

BESTILL PURIFY RENSESETT

PURIFY RENSESETT

Rensesett bestående av 5 ulike produkter som er utviklet for å støtte balanseringen av tarmfloraen. I tillegg får du med en detaljert kostholdsplan med oppskrifter.
Rensekuren kan tas over 1 uke eller 3 uker.

BESTILL PURIFY RENSESETT

MER ENERGI

SLIK AT DU FÅR GJORT MER

Ubalanser i tarmfloraen / mikrobiomet ditt kan være en grunn til at du føler deg tung og slapp i både humøret og kroppen.

I løpet av rensekuren gir du kroppen og mikrobiomet ditt sunn mat og gode tilskudd som forer de gode bakteriene i tarmen din.

Dette balanserer forholdet mellom de "gode" og "dårlige" bakteriene, noe som også bidrar til at du kan komme mer i balanse og få mer energi! 

MER STABIL

OG FLATERE MAGE UTEN Å SULTE

Denne rensekuren er slettes ingen fastekur. Du spiser sunn mat med fokus på grønnsaker, frukt, kjøtt, fisk, belgfrukter og syrnede melkeprodukter. 

Til frokost og lunsj drikker du en sunn shake som inneholder det du trenger av vitaminer og næring.

Kostholdsplanen består også av 2 mellommåltider og middag.

Har du behov for mer mat spiser du rett og slett litt ekstra, og velger noe fra de anbefalte matvarene. 

 

FØL DEG WOW

MED GODE VANER

Noen gode rutiner i hverdagen er ofte det lille som skal til for at du skal føle deg wow i hverdagen. 

En rensekur er en super mulighet til å komme inn i noen gode rutiner.

I løpet av rensekuren lærer du hvordan du kan ta gode matvalg for deg selv, slik at du kan fortsette de gode matrutinene og holde energien oppe. 

I tillegg lærer du noen gode verktøy for hvordan du kan føle deg bra og wow i hverdagen, slik at du kan ta bedre vare både på deg selv og de du er glad i ❤

Bestill Purify Rensesett

BONUSER

Bestill innen onsdag 30. oktober 2019 og få med:

Minikurset
Back to Basic - Kosthold
Verdi 999,-

Utfordringen etter en detox er ofte - hva skal jeg spise nå? Med dette minikurset får du kunnskapen og verktøyene du trenger for å fortsette det gode kostholdet med ren og enkel mat for deg og familien!

Medlemsskap i Facebookgruppa Purify med Tine S
Eksklusivt for Purify-deltagere

I Facebookgruppa Purify med Tine S får du livesendinger med tips og info rundt detox, kosthold, mentale verktøy og yoga, slik at du får mest mulig utbytte av detoxen! Her kan du også stille spørsmål og dele erfaringer.

Daglige eposter i 21 dager for inspo og motivasjon
Eksklusivt for Purify-deltagere

Velger du å ta rensekuren over 3 uker, får du daglige e-poster med nyttig info om rensekuren, kosthold, tanketrening m.m. som du har med deg for alltid.

* Det du bestiller via linken på denne siden får Hverdagskost - Tine S. Østby en provisjon av.
Når du oppretter brukerkonto hos Synergy, noe som gir deg gode rabatter på Synergys produkter,
vil dette også gi en provisjon til Hverdagskost - Tine S. Østby på dine kjøp.

Hvem passer Purify Rensesett for?

 • Passer spesielt godt til deg som sliter med sensitiv mage med ulike mageplager som oppblåsthet, urolig mage og sensitiv mage
 • Deg som ønsker å kickstarte en livsstilsendring og få et varig sunt kosthold, slik at du slipper å gå på dietter og telle kalorier
 • Deg som er opptatt av en sunn livsstil og naturlig mat
 • Deg som er nysgjerrig på personlig utvikling og som liker å prøve nye ting for å bli bedre kjent med deg selv og hvordan din kropp fungerer

 

Bestill Purify Rensesett nå

OM MEG - TINE S

Mitt navn er Tine S. Østby, 37 år og mamma i Hemsedal, som brenner for yoga, et naturlig kosthold og gode tanker. 

Les mer om meg her>>

Synergy Worldwide sine produkter ble jeg kjent med tilbake i 2013. Distributør har jeg vært siden 2016. Selv bruker jeg daglig Proargi9+ og e9 (dagen er ikke det samme uten). Purify Rensesett tar jeg 1-2 ganger i året, rett og slett for å gi meg selv og mitt mikrobiom en energi- og immunforsvars-boost!

Bestill Purify Rensesett

KUNDEERFARINGER

"Jeg fulgte 21 dagers detox planen med purify i juni. Planen var lett å følge med gode tips til måltidsforslag. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Jeg fikk mye mer energi, og min sensitive mage ble langt mindre sensitiv og som bonus gikk jeg ned flere kg. "

Silje - 36 år

"Jeg må si at jeg ble positiv overrasket da jeg begynte med detoxkuren. Den var veldig lett å ha med seg og spesielt på jobb. Matplanen som var med i pakken var lett å følge, med mange gode forslag. Etter 2 dager kjente jeg allerede at jeg hadde mer energi til overs, magen min var ikke mer så oppblåst og på dag 15 ca. hadde jeg til og med gått ned nesten 2 kilo i vekt."

Aline - 34 år

Ofte Spurte Spørsmål

Det enkleste, raskeste og billigste for deg er å bestille via linken på denne siden. Du betaler direkte til Synergy og får Purify rensesett sendt direkte hjem til deg.

Vil du heller bestille direkte hos meg, ta kontakt med meg på [email protected]. Du betaler da veiledende utsalgspris + frakt. Du må også beregne lenger tid før du får rensesettet, da jeg ikke har dette på lager, men bestiller inn ved behov. 

Synergy Worldwide er et amerikansk selskap eid av Nature’s Sunshine siden 2000. Nature's Sunshine har vært en gigant innen bransjen av helsekostprodukter i over 40 år.

Synergy Worldwide er kåret av Forbes til ett av Amerikas 100 mest pålitelige selskaper.

Selskapet er børsnotert, internasjonalt voksende og dedikert til integritet.

Synergy Worldwide har eget varelager i Oslo, en rekke distributører i Norge og norsktalende telefon- og
e-postsupport (de er superhyggelige og hjelpsomme, ta evt. kontakt med Tine S Helsecoach & Ernæringsterapi)

Kontakt Hverdagskost - Tine S. Østby/Yoga med Tine S på mail [email protected]

Her reagerer vi forskjellig. Noen synes kostholdsplanen inneholder mye mat, mens andre synes det blir litt for lite mat. 

Det er ikke meningen at du skal gå rundt å være sulten. Blir du sulten, så spiser du ganske enkelt mer. For best resultat er det lurt å spise mer av de anbefalte matvarene. Du får en liste på dette, slik at du hele tiden enkelt vet hva som er smart å spise.

Typiske bivirkninger de første 2-3 dagene er trøtthet, hodepine og humørsvingninger.

Det er anbefalt å kunne ta det med ro de første dagene på rensekuren. Fra dag 4 og utover pleier de fleste å kjenne at energien kommer tilbake, at hodet blir klarere og at humøret blir bedre og mer stabilt.

Alle reagerer forskjellige, noen har lite bivirkninger, de fleste opplever noen bivirkninger av ulik intensitet også er det noen som opplever ganske sterke bivirkninger. 

At kroppen reagerer er positivt, det betyr at det er prosesser på gang.  

De fleste opplever å gå ned noe i vekt. Hvor mye varierer.

Dietten under denne kuren er lavkalori med lite karbohydrater og lite fett, men med en stor andel protein. 

Proteinene bidrar til at muskelmassen opprettholdes under rensekuren.

Det er anbefalt å kutte ut kaffe, svart te og alkohol mens du er på detoxen. Dette for at kroppen og mikrobiomet skal få en pause fra stimulerende stoffer. 

Du kan fråtse i grønnsaker, frukt, bær, spise fisk, kjøtt, linser og bønner samt syrnede melkeprodukter ++- 

Du vil få en liste med anbefalte matvarer. Disse matvarerene er med på å fore de gode tarmbakteriene som vi vil ha mer av :) 

Det er ingenting som er forbudt. Men det er anbefalt at du holder deg unna sukker, kaffe, svart te, alkohold, hel- og halvfabrikata og korn for å få best mulig resultat. 

Hva skal jeg spise da tenker du? Se svar over :) 

Du får også med en måltidsplan med oppskrifter, noe som gjør det enkelt for deg å følge den anbefalte planen.

Det er ikke anbefalt å gjøre rensekurer/detoxe når man er gravid eller ammer, da dette kan frigjøre giftstoffer i kroppen som kan påvirke fosteret/barnet. 

Når det er sagt, så kan du absolutt ha nytte av noen av produktene i denne rensekuren, ta kontakt med meg på [email protected] om du vil vite mer :) 

Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.