Enkle, raske, gluten- og melkefrie pannekaker

I søken etter ny inspirasjon og glutenfrie alternativ kom jeg over kikertpannekaker! 

Når jeg skal lage mat, så vil jeg helst at det skal være enkelt, raskt og næringsrikt, og det er nettopp det denne pannekakeoppskriften er :D

Det skal sies at min datter på 8 år ikke var spesielt begeistret. Nå synes jeg selv at jeg har forbedret oppskriften, men hun er skeptisk, hehe. Så disse får jeg ha for meg selv. 

Jeg synes de er super til både frokost og lunsj, så test dem ut du også! 

Oppskriften er superenkel å gjøre større også, da det er like deler av alle ingrediensene :D 

Oppskrift kikertpannekaker, gir 3-4 pannekaker (alt etter størrelsen du lager)

  • 1 dl kikertmel
  • 1 dl vann
  • 1 egg (kan fint sløyfes om du ikke tåler egg eller ikke har det i hus)
  • 1 klype salt

Fremgangsmåte

  • Visp sammen alle ingrediensene i en bolle
  • Stekes på litt over middels varme
  • Avkjøles på rist

Du kan ha på hva som helst av pålegg :) 

Om du ønsker søtere pannekaker, ha i litt honning eller sukrin. 

Tips:

  • Lag en stor porsjon og ha stående i kjøleskapet, så kan du steke deg et par pannekaker når du måtte trenger dem. 
  • De er best ferske, men holder seg fint til lunsj og kvelds, men nytes best samme dag. 

Test dem ut og legg gjerne igjen en kommentar på hva du synes om dem <3 

Close

Ja, send meg yogaøvelser!

Send inn ditt navn og e-postadresse, og du vil motta videolink til yogaøvelser hver søndag denne sommeren ❤