Enkle bananpannekaker, uten gluten og melk

Her har du en enkel og god bananpannekakeoppskrift. Jeg har her brukt pannekakeoppskriften til Berit Nordstrand og lagt til en banan, enkelt og greit ;) 

 

Ingredienser til 4 porsjoner:

  • 2 dl fullfett kokosmelk
  • 2 dl vann
  • 3 egg
  • 4 dl havregryn
  • 0,5 ts salt
  • liten dæsj kardemomme (kan sløyfes)
  • en middels stor banan

Fremgangsmåte

  • Ha alle ingrediensene i en food processor og blend godt sammen
  • La svelle i ca 10 minutter
  • Stek pannekakene i litt smør eller kokosolje i en litt over middels varm stekepanne

 

TIPS: Jeg syntes røra ble litt tjukk, neste gang komme jeg til å male havregrynene i food processoren først og deretter ha i resten av ingrediensene. Evt. ha i litt mer væske. 

Nyt og god helg! 

 

Foto: ID 60036913 © Nikita Buida | Dreamstime.com
(fikk ikke tatt noe bra bilde selv, men pannekakene på bildet ligner veldig ;))

Close

Ja, jeg vil holde meg oppdatert!

Meld deg på ved å sende inn ditt navn og e-postadresse.